TRT EBA TV DE UZAKTAN EĞİTİM YAYINLARI DEVAM EDİYOR

EBA TV 01-02 MAYIS İLKOKUL YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

Şbt

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI 18.02.2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14.45'TE  ONLİNE PLATFORM(ZOOM) ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.BİLGİLERİNİZE.

Ock

''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları '' eTwinning Projesi

Okulumuz 1/ K sınıf öğretmeni Meltem İLERLER'in proje ortağı olarak katıldığı  ''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları'' adlı  eTwinning  proje çalışması  ilk online toplantısını gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.

Proje , ülkemizin farklı şehirlerinden ( Kocaeli (4),Ankara (2),İstanbul (1),Manisa (1) ) toplam 8 proje ortağı öğretmen ile yürütülecektir.

''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları''projesinde :

1.Doğayı korumak konusunda farkındalık oluşturmak

2.Öğrencilerin dikkatini çevre sorunlarına çekerek yaratıcı çözümler bulmalarını sağlamak

3.Bulunduğumuz çevreden başlayarak bireysel , bölgesel ve ulusal alanda duyarlılık oluşturmak

4.Eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek

5.Bilişim teknolojilerini kullanma becerilerini geliştirmek

6.İşbirliği içinde çalışma becerilerini geliştirmek

7.Kendini ifade becerilerini geliştirmek

8.İletişim becerilerini geliştirmek

hedeflenmiştir.

Ock

COVİD-19 SÜRECİNDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ BAŞLATTIĞI "OKULUM TEMİZ" PROJESİ KAPSAMINDA,OKULUMUZ "EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZU BELGELENDİRME PROGRAMI"NI BAŞARIYLA GEÇİP "OKULUM TEMİZ BELGESİNİ" ALMIŞTIR. ÇİZMECİ İLKOKULU OLARAK COVİD-19 SÜRECİNDE VE SONRASINDA DA HİJYEN KURALLARINDAN TAVİZ VERİLMEDEN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DUYRUSU

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim  yılı birinci sınıfları okutacak öğretmenlerimizin şubeleri ve öğrencilerimizin sınıfları kura sonucunda belli oldu.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıfa gidecek öğrencilerin sınıflarının ve öğretmenlerinin belirlenmesi 27 Ağustos Perşembe günü saat 13.00 da kurayla yapılacaktır. Sınıflara ait listeler internet ortamında paylaşılacaktır. Covid 19 tedbirlerince velilerimizin okula gelmemeleri rica olunur.

Tem

2020-2021 Öğretim Yılı e-Kayıt uygulaması sonucu adres bilginize göre Anasınıfı, İlkokul 1. sınıf veya Ortaokul 5. sınıfa kayıt yaptırmanız gereken okul bilgileri belli olmuştur. Sorgulamayı https://e-okul.meb.gov.tr/  adresinden yapabilirsiniz. Okulumuza kayıt yaptıracak velilerimiz gerekli bilgileri okul yönetiminden alabilirler.

Tem

İlkokul 1.sınıf, 2. sınıf ve 4.sınıf tatil kitapları gelmiştir. İmza karşılığında okulumuzdan alabilrsiniz.

Haz

Ana Sınıfı kayıtlarımız başlamış olup gerekli evraklarla ilgili bilgileri okulumuzdan alabilirsiniz.