TRT EBA TV DE UZAKTAN EĞİTİM YAYINLARI DEVAM EDİYOR

EBA TV 01-02 MAYIS İLKOKUL YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

29 NİSAN PERŞEMBE EBA TV YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

''BAĞIMSIZLIK YOLUNDA 19 MAYIS''KONULU ŞİİR YARIŞMASI

1) ESERLER, "BAĞIMSIZLIK YOLUNDA 19 MAYIS" KONULU OLUP BİR SAYFAYI GEÇMEYECEKTİR.

2) ŞİİRLERDE ÖLÇÜ TERCİHİ,ÖĞRENCİLERİN SEÇİMİNE BIRAKILMIŞTIR.

3) ESERLER BİLGİSAYARDA; Times New Roman KARAKTERİNDE, 12 PUNTO FORMATINDA VE 1,5 SATIR ARALIĞINDA OLACAKTIR.

4) ESERLERİN ARKASINDA; ÖĞRENCİNİN ADI,SOYADI,SINIFI,OKULU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ YER ALACAKTIR.

5) SON BAŞVURU TARİHİ 04.05.2021 SALI GÜNÜ  SAAT 16.00'YA KADARDIR.

ÖDÜLLER

* ÖDÜLLER ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA VERİLECEK OLUP,HER DALDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE BİSİKLET HEDİYE EDİLECEKTİR.

Nis

EBA TV 26 NİSAN-02 MAYIS TARİHLERİ ARASINDAKİ İLKOKULLAR İÇİN HAZIRLADIĞI YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

24-25 NİSAN TARİHLERİNDEKİ EBA TV YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA "GELECEĞE NEFES" KAMPANYASI İLE FİDAN BAĞIŞINDA BULUNABİLİRSİNİZ.

Trt Eba Tv Haftanın Programı Belli Oldu

Nis

2019-2020 eğitim öğretim yılı BİLSEM öğrenci değerlendirmelerinde saat 9.00 ve saat 16.00'da sınava girecek öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir.

*Sınav tarihlerinde yapılacak değişiklikler daha sonra bildirilecektir.*

Not: 17-18 Nisan 2021 tarihinde *Resim Bireysel Değerlendirme* sınavlarında herhangi bir erteleme yoktur.

Başvuru Tarihi : 2 Ocak - 24 Mayıs 2021

Sınav Tarihi     : 30 Mayıs 2021 Pazar - Saat 10:00

Giriş Sınavına Katılma Koşulları:

• T.C vatandaş olması,
  • Babasının ve/veya annesinin hayatta olmaması,
  • Ailesinin maddi durumunun öğrenimini sürdürmesine yeterli olmaması,
  • 2010 ya da sonraki yıllarda doğmuş olması (yaş düzeltmesi geçersizdir)
  • 2021 - 2021 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul 4. sınıf öğrencisi olması

Sınavla ilgili bülteni incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/34/30/740685/dosyalar/2020_12/03214236_DARUYYAFAKA.pdf

Nis

YENİ TİP KORONAVİRÜSLE (KOVİD-19) MÜCADELE KAPSAMINDA KAMU MESAİ SAATLERİNE YÖNELİK CUMHURBAŞKANLIĞI GENELGESİ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI.BU GENELGEYE UYGUN OLARAK OKULUMUZDA  DA MESAİ SAATLERİ 10.00-16.00 OLARAK DEĞİŞMİŞTİR. OKULUMUZDAN ALINACAK HİZMETLERLE İLGİLİ BU SAATLERİN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

EBA TV 05-09 NİSAN YAYIN AKIŞI

TRT EBA TV 3-4 NİSAN İLKOKUL YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

Şbt

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI 18.02.2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14.45'TE  ONLİNE PLATFORM(ZOOM) ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.BİLGİLERİNİZE.

''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları '' eTwinning Projesi

Okulumuz 1/ K sınıf öğretmeni Meltem İLERLER'in proje ortağı olarak katıldığı  ''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları'' adlı  eTwinning  proje çalışması  ilk online toplantısını gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.

Proje , ülkemizin farklı şehirlerinden ( Kocaeli (4),Ankara (2),İstanbul (1),Manisa (1) ) toplam 8 proje ortağı öğretmen ile yürütülecektir.

''Büyük Dünya'nın Küçük Kahramanları''projesinde :

1.Doğayı korumak konusunda farkındalık oluşturmak

2.Öğrencilerin dikkatini çevre sorunlarına çekerek yaratıcı çözümler bulmalarını sağlamak

3.Bulunduğumuz çevreden başlayarak bireysel , bölgesel ve ulusal alanda duyarlılık oluşturmak

4.Eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek

5.Bilişim teknolojilerini kullanma becerilerini geliştirmek