GEÇTİĞİMİZ HAFTA ÖĞRENCİLERDEN ALINAN SINAV DİLEKÇELER İLE AÇIKLAMALAR YAPILDI.

EBA TV 29-30 MAYIS HAFTASONU YAYIN AKIŞI

Şanlıurfa ili, Viranşehir ilçesinde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu Müdürlüğü tarafından 06.06.2021 /18.06.2021 tarihleri arasında "Aziz Sancar'ı Birlikte Tanıyalım" yarışması tüm resmi ilkokul (resim), ortaokul (şiir) ve liselerde (kompozisyon) eğitim gören öğrenciler için düzenlenmiştir.

DARÜŞŞAFAKA GİRİŞ SINAVI 20 HAZİRAN 2021 PAZAR GÜNÜNE ERTELENMİŞTİR.

DİLEKÇE İLE İLGİLİ VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR;

* Dilekçelerde mutlaka ıslak imza olmalıdır.

* Dilekçeler en geç 28.05.2021 tarihinde kadar okulumuza elden,sınıf öğretmenine fotoğraf ya da okulumuzun cizmeci1926@gmail.com adresine mail olarak ulaştırılması zorunludur.

* Velilerimiz dilekçeyi okul web sayfasından indirebileceği gibi okulumuzun güvenlik kulübesinden de alıp,doldurup tekrar güvenliğe teslim edebilirler.

* Halihazırda ikinci sınavını olmuş olan öğrencinin,notundan memnun olmaması halinde 1. dönem notunu kullanma gibi bir hakkı bulunmamaktadır.

TRT EBA TV 24-28 MAYIS TARİHLERİ YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

TRT EBA TV 22-23 MAYIS YAYIN AKIŞI BELLİ OLDU

4. SINIFLARIN ÖLÇME DEĞERLENDİRMESİ AŞAĞIDAKİ TABLOYA GÖRE YAPILACAKTIR.

EĞİTİM KURUMU YÖNETCİSİ VE ÖĞRETMENLERDEN 2021 YILI HAZİRAN - TEMMUZ EMEKLİLİK DÖNEMİNDE BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER, MEBBİS KİŞİSEL BİLGİLER MODÜLÜ "EMEKLİLİK ÖN BAŞVURU İŞLEMLERİ MENÜSÜ-EMEKLİLİK ÖN BAŞVURU GİRİŞİ" EKRANINDAN 04-31 MAYIS 2021 TARİHLERİ ARASINDA EMEKLİLİK ÖN BAŞVURULARINI YAPABİLİR.

TRT EBA TV 17-21 MAYIS TARİHLERİ ARASINDAKİ İLKOKUL PROGRAMI BELLİ OLDU

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ 17.05.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASI

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SAYIN ZİYA SELÇUK'TAN BAYRAM MESAJI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI