Let's go to learn outside.

Dışarıda öğrenelim! Bu projede 6 ülkeyiz (Litvanya, Portekiz, Yunanistan, Romanya, Slovakya, Türkiye). İki yıllık bir proje. Proje, arkadaşlık, saygı, hoşgörü gibi farklı yaşam değerlerini vurgulayarak çocukların öğrenmelerini motive etmek için hem öğretmenler hem de öğrenciler için açık hava eğitim teknikleri ve araçları geliştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, katılımcı ülkelerden gelen öğrencilerin dış mekan eğitimi yoluyla çeşitli kültürleri paylaşmalarını ve her bir ortağı daha iyi anlamalarını önermektedir. Proje süresince ortaklar iletişim becerileri, yaşam değerleri, demokrasi, hoşgörü ve aktif vatandaşlık geliştireceklerdir. Ayrıca açık hava eğitim yöntemleri herkesin kendi ritminde yetkinliklerini geliştirmesini sağladığından kapsayıcı eğitimi, tüm öğrencilerin kaliteli bir eğitime erişimini teşvik eder. Bu eTwinning proje ortakları, 2019 çağrısında bir Erasmus + KA229 projesine başvuracak ve koordinatör Litvanyalı ortak okulu olacak.

29-01-2020

Yayın: 01.02.2020 - Güncelleme: 02.02.2020 19:48 - Görüntülenme: 451