Çizmeci İlkokulu

PINARBAŞI MAH. ANIZ SK. ÇİZMECİ İLKOKULU BLOK NO 3A KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Mensubu olmaktan övünç duyulan, milli değerleri ve demokrasiyi özümsemiş, çağdaş, geleceğe güvenle bakan bireylerin yetiştiği, ulusal ve uluslararası norm belirleyen bir kurum olmak.
Misyon
Güvenli ve çağdaş bir ortamda, nitelikli eğitim sunarak; araştıran, sorgulayan, girişimci, hedefleri olan mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuzun futbol,hentbol,atletizm,voleybol gibi branşlarda bir çok sportif başarısı bulunmaktadır.Fen ve Anadolu Liselerine birçok öğrencimiz yerleşmektedir.Şiir, resim, kompozisyon yarışmaları gibi kültürel çalışmalarda birçok derecelerimiz vardır.
08.50-14.30
Ulaşım
Kızılay´dan; 420-422-481 nolu Keçiören toplu taşıma araçlarına binerek, Gazino durağında inmeniz gerekmektedir. Ulus´tan; 420-481 nolu Keçiören toplu taşıma araçlarına binerek, Gazino durağında inerek veya Keçiören-Ulus dolmuşlarına binerek, Gazino durağında inerek, ya da Keçiören metrosuna binip son durakta inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servisler mevcuttur
Ulus´a 15 km. Kızılay´a 18 km.
BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, GÜVENLİ İNTERNET
ERASMUS, eTWİNNNİNG