Ock

1/ D Sınıfı Yerli Malı Tutum ve Yatırım kutlamalarında ,ülkemizde yetişen meyve ,yemiş ve yöresel yiyecekleri taddılar.Şiirlerini okuyan her öğrenci kendi elma şekerini yapma deneyimi yaşadı. Elma şekerlerinin lezzeti dillerde , günün heyecanı ve şenli...

Ock

15 TEMMUZ OKUL GAZETEMİZ ÇIKTI. GAZETEMİZE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ

Ock

1/ D Sınıfı Yeni Yıla Merhaba Partisini kar sürprizi eşliğinde şarkılarla, dans ederek kutladı. Panolarını kardan adamlarla süsledi. Öğrencilere 2024 yeni yıl hediyeleri dağıtıldı.

Ock

1-K SINIFI OKUMA BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. BU GÜZEL GÜNDE BAŞTA SINIF ÖĞRETMENİMİZ MURAT CEMİL BİRBİLEN OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Bir kahvenin kırk yıl hatır var diyerek başladığım veli ziyaretleri ile yeniden birbirimizi tanıdık,yakınlaştık,daha iyi anladık. 4 yıl boyunca birlikte büyüteceğimiz çocuklarımızın yararına olabilecek planlama ve kararları ortak bir anlayışla ve samimi ev ortamlarında aldık. Evlerinin en güzel köşesini bana ayıran ve tüm öğrencilerime ve velilerime teşekkür ediyorum.

Kas

4/D SINIFI OLARAK FEN BİLİMLERİ DERSİ "YER KABUĞU VE DÜNYA'MİZİN HAREKETLERİ"UNİTESİYLE İLİSKİLENDİREREK MADEN TETKİK VE ARAMA (MTA) GEZİSİNE KATILDIK,MADEN VE FOSİLLERİ TANIDIK.

3-P SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRETMENLERİNE ,ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kas

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMEN TÜLİN DEMİR TARAFINDAN "2. SINIFLARDA ÇATIŞMA ÇÖZME BECERİLERİ" ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Kas

100. Yıl Cumhuriyet Koşusunu gerçekleştirdik. Atamızın izindeyiz, Cumhuriyet bekçileriyiz.

Ekm

Bugün en kıymetlilerimiz ANNE lerimizi okuduk ve yazdık. Bu bizim için çok özeldi. En güzel kelimemiz ️ANNE ️ Sizleri çok seviyoruz ️

Ekm

1-E Sınıfı cumhuriyetimizin 100.yılında  etkinlik ,pano ve rozetleriyle  cumhuriyet bayramının coşkusunu yaşıyor.

Ekm

1-E sınıfı öğretmeni Songül Eren'nin öğrencileri okumaya geçmeye başladı.Diğerleri de en yakın zamanda okuyacak

Ekm

Psikolojik Danışman Süheyla ALTINTAŞ tarafından 1. Sınıf velilerimize "Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi" konulu seminer yapılmıştır.

Ekm

4-E SINIFI MİLLİ KÜLTÜR SERGİSİ AÇILDI. TÜM ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZI VE ÖĞRETMENLERİMİZİ SERGİMİZİ ZİYARET ETMEYE BEKLİYORUZ.

Ekm

Dostlarımla Yaşıyorum projesinşn belirlediği amaçlar;Hayvan dostlarımıza merhamet duygusuyla yaklaşarak onlara uygun yaşam alanları oluşturmak; iş birliği içerisinde hayvanların karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek; hayvanları korumaya yönelik sosyal sorumluluk farkındalığı oluşturmak, her canlının yaşam hakkı olduğu bilincini öğrencilerimize kazandırmak; öğrencilerimizin teknolojik yeterliliklerinin gelişmesini sağlamaktır.