OKUL KIYAFETİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Gerek pandemi gerekse kıyafet değişikliği planlaması nedeniyle son iki yıldır okul forması okulumuzca zorunlu tutulmamıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren öğrenci forması okul komisyonu kararıyla aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Okulumuzun herhangi bir mağaza ile kesinlikle anlaşması yoktur. Velilerimiz okulumuz kıyafetlerini istedikleri yerden temin edebilirler.

1.SINIFLAR

1. Erkek öğrenciler için Camel (kemıl)  renk pantolon, kız öğrenciler  için camel renk pantolon veya pantolon etek de olabilir. (Beyaz kilotlu çorap zorunludur)

2. Polo Yaka Tişört (Beyaz veya turuncu, armalı veya armasız, yaka ve kollarında çizgi olması veya olmaması önemli değildir)

3. Turuncu renk polar hırka (Armalı veya armasız, yaka ve kollarında çizgi olması veya olmaması önemli değildir)

2.SINIFLAR

3.SINIFLAR

4.SINIFLAR

4. Arma 12 Eylülden sonra okul aile birliğinden temin edilebilir.

5. Öğrencilerimiz ister yeni formayla, ellerinde varsa eski okul formasıyla veya serbest kıyafetle okula gelebilirler. Ancak okul düzeni açısından yeni formayla ya da en azından camel renk pantolon ve beyaz polo yaka tişöretle okula gelinmesini dileriz.

09-08-2022

Yayın: 09.08.2022 - Güncelleme: 09.08.2022 19:38 - Görüntülenme: 3282