Eyl

1. SINIF LİSTELERİ BELLİ OLMUŞTUR. 04.09.2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00 DE YALNIZCA VELİLERİMİZ OKULA GELECEK OLUP ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN VELİLERİMİZE UYUM HAFTASI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Tem

19.07.2023 TARİHİ İTİBARİYLE ANAOKULU VE İLKOKUL 1. SINIF KAYITLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR. KAYITLARIMIZ OKULUMUZ ESKİ BİNASINDA 10.00-12.00 VE 13.30-15.30 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

Ara

15 TEMMUZ OKUL GAZETEMİZ ÇIKTI. GAZETEMİZE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ

Ekm

OKULUMUZUN,OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 20 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14.45'TE ÇİZMECİ İLKOKULU A BLOK ÇOK AMAÇLI SALONDA YAPILACAKTIR. TOPLANTININ GÜNDEM MADDELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Ağu

Gerek pandemi gerekse kıyafet değişikliği planlaması nedeniyle son iki yıldır okul forması okulumuzca zorunlu tutulmamıştır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren öğrenci forması okul komisyonu kararıyla aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Okulumuzun herhangi bir mağaza ile kesinlikle anlaşması yoktur. Velilerimiz okulumuz kıyafetlerini istedikleri yerden temin edebilirler.

1.SINIFLAR

1. Erkek öğrenciler için Camel (kemıl)  renk pantolon, kız öğrenciler  için camel renk pantolon veya pantolon etek de olabilir. (Beyaz kilotlu çorap zorunludur)

2. Polo Yaka Tişört (Beyaz veya turuncu, armalı veya armasız, yaka ve kollarında çizgi olması veya olmaması önemli değildir)

3. Turuncu renk polar hırka (Armalı veya armasız, yaka ve kollarında çizgi olması veya olmaması önemli değildir)

2.SINIFLAR

3.SINIFLAR

4.SINIFLAR

4. Arma 12 Eylülden sonra okul aile birliğinden temin edilebilir.

5. Öğrencilerimiz ister yeni formayla, ellerinde varsa eski okul formasıyla veya serbest kıyafetle okula gelebilirler. Ancak okul düzeni açısından yeni formayla ya da en azından camel renk pantolon ve beyaz polo yaka tişöretle okula gelinmesini dileriz.

Nis

31.03.2022 TARİHİNDE,2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN OKULUMUZDA KULLANILACAK ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ,KOMİSYONUMUZ TARAFINDAN BELİRLENMİŞTİR. KOMİSYON KARARINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Ekm

OKULUMUZUN OKUL-AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 20 EKİM 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13.00'TE ÇİZMECİ İLKOKULU A BLOK ÇOK AMAÇLI SALONUNDA YAPILACAKTIR. TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Eyl

OKULUMUZUN GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ GÖRSELDEKİ ÇÇİZELGEYE GÖRE OLACAKTIR.

Ağu

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN SINIFLARI BELLİ OLDU.SABAHÇI ÖĞRENCİLERİMİZ UYUM HAFTASINA 01.09.2021 TARİHİ İTİBARİYLE 10.00-12.00, ÖĞLENCİ  ÖĞRENCİLERİMİZ İSE 13.00-15.00 SAATLERİ ARASINDA OKULDA BULUNACAKLARDIR

Ağu

1. SINIF LİSTELERİ YAYINLANMIŞTIR. LİSTELER AYNI ZAMANDA OKULUMUZUN KAPILARINADA ASILMIŞTIR. 1 EYLÜL DE BAŞLAYACAK OLAN UYUM HAFTASI DERS SAATLERİ 09.00-12.00 ARASINDA OLACAKTIR.

Tem

KAYITLAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNİ OKULUMUZDAN ALABİLİRSİNİZ.

BİLSEM DEĞİŞEN SINAV TARİHLERİ İLE İLGİLİ YENİ LİSTE YAYINLANDI

VELİLERİMİZ BİLSEM ÖĞRENCİ SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ OKULUMUZDAN ALABİLİR.

31.05.2021 TARİHİ İTİBARİYLE BAKANLIĞIMIZIN ALDIĞI YÜZ YÜZE EĞİTİM KARARLARI

31 MAYIS - 04 HAZİRAN EBA TV DERS PROGRAMI